Rioolreiniging Sneek

Een rioolreiniging kan veel ongemak voorkomen. Hierbij moet u denken aan een verstopping, rioollekkage of zelfs een rioolrenovatie. de door ons aangedragen professional is uw rioolspecialist om een reiniging uit te voeren. In Sneek en omgeving kunt u op ons rekenen. Vaak wordt met ontstoppen en riool reinigen hetzelfde bedoeld. Er is echter wel degelijk een verschil. Bij ontstoppen is er echt sprake van een verstopping. Deze wordt vaak ‘doorgeprikt’ of ‘doorgeblazen’. Hierbij blijven er altijd resten van de verstopping achter. Bij een rioolreiniging wordt het riool helemaal schoon gespoten. De kans op een nieuwe verstopping is bij een rioolreiniging een stuk kleiner. Woont u in Sneek of omgeving en zoekt u een rioolexpert die op professionele wijze uw riool kan reinigen? Bel dan met de door ons aangedragen professional op 0800 255 3733.

Professioneel riool laten reiniging Sneek

U kunt zelf natuurlijk de kans op een verstopping verkleinen. Door bijvoorbeeld van tijd tot tijd uw leidingen met kokend water en soda door te spoelen haalt u al veel viezigheid uit uw afvoer. Maar om echt een grondige reiniging uit te laten voeren zult u een professional in moeten schakelen. U heeft immers niet de apparatuur die uw vakman wel heeft. Bij de door ons aangedragen professional beschikken we over de mogelijkheid om zowel de verstopping door te veren als dat deze onder hoge druk door gespoten kan worden. Slib en andere achtergebleven materialen worden zo uit uw riolering verwijderd. Af en toe komen we een erg hardnekkige verstopping tegen. Deze moet dan uitgefreesd worden. Het gaat hier vaak om verkalking(urinesteen) of wortelgroei in de leiding. Dit sporen wij vaak eerst op door een rioolinspectie uit te voeren. Het werkt wel zo prettig om te weten waar je mee te maken hebt.

Rioolreiniging Sneek contact

Als u graag preventief uw riool wilt laten reinigen belt u met de door ons aangedragen professional. Maar ook als u al een verstopping heeft kunt u ons inschakelen. In Sneek en omgeving bieden wij hulp bij elk rioolprobleem. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 0800 255 3733. U kunt dan meteen een afspraak maken. Heeft u geen spoed maar wilt u wel graag met één van onze vakmannen in contact komen? Vul dan even ons contactformulier in.