Rioollekkage Sneek

Een rioollekkage is erg vervelend en kan veel overlast veroorzaken. Voordat de lekkage is ontdekt is er vaak al de nodige tijd verstreken. De vochtplekken die ontstaan bij een lekkage aan het riool zijn niet altijd zichtbaar. Vaak is een penetrante rioollucht in huis de aanleiding om op onderzoek uit te gaan. Een ander gevolg waar u last van kunt hebben zijn de rioolvliegjes. Bij stilstaand organisch materiaal kunnen deze rioolvliegjes zich snel voortplanten. Een lekkage aan het riool dient u serieus te nemen en zeker niet op zijn beloop te laten. De gevolgschade kan flink in de papieren lopen. En het geeft natuurlijk een hoop overlast.

Rioollekkage Sneek onderzoeken

Het riool is vaak netjes weggewerkt in bijvoorbeeld een spouwmuur, kelder of kruipruimte. Zolang er geen problemen zijn met het riool is dit geen probleem. Heeft u echter problemen aan het riool zoals een rioollekkage dan is het lastig dat u de riolering niet kunt inspecteren. Gelukkig hebben de rioolspecialisten van de door ons aangedragen professional hier een goede oplossing voor. Wij kunnen een rioolinspectie uitvoeren met behulp van een rioolcamera. Deze brengen wij aan in de leiding waardoor we problemen met het riool kunnen opsporen zonder dat hier hak- en breekwerk voor nodig is.

Lekkage riool Sneek voorkomen

U kunt een rioollekkage voorkomen door preventief een rioolreiniging uit te laten voeren. Een lekkage ontstaat namelijk veel makkelijker als u een (beginnende) verstopping heeft. Tevens is het verstandig om uw riool af en toe te laten inspecteren. Een rioolinspectie brengt in een vroeg stadium problemen of zwakke plekken aan het licht. Vaak wordt het vergeten maar uw riool werkt elke dag hard om al het afvalwater af te voeren. Het heeft dus op zijn tijd ook onderhoud nodig. Helaas merken wij dat dit toch vaak een ondergeschoven kindje is. Op zo’n moment wordt het duidelijk dat het riool echt een primaire levensbehoefte is. Voorkom dus problemen aan het riool en laat de specialist er periodiek naar kijken.

Voor al uw rioolproblemen in Sneek en omgeving kunt u onze specialisten inschakelen. U kunt ons bereiken op 0800 255 3733 om meteen een afspraak te maken. Wanneer u liever contact heeft via de mail kunt u ons online contactformulier invullen. Schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

“De herinnering aan geleverde kwaliteit duurt langer dan de korte vreugde van een lage prijs!”